vd support

Hur blev vi VDsupport.se

Vår story

Vi som arbetar som konsulter inom VDsupport.se har alla en bakgrund som företagare och företagsledare. Med andra ord är vi väl insatta i marknadens villkor kombinerat med att vi har relevant utbildning inom olika områden som ekonomi,  marknadsföring, juridik, ledarskap och psykologi.

Vi  upplevde att marknaden av små och medelstora företag efterlyste möjligheten att få rådgivning och hjälp med kvalificerade tjänster utan att det för den saken skull ska äventyra bolagets ekonomi. Det kostar att ha anställd personal men det kan också kosta mycket att anlita olika konsulter och all tid det tar att samordna dem dessutom.

Behovet som vi identifierade var att många företag teoretiskt skulle vilja anställda en del olika personer på deltid, kanske 10-15% i olika funktioner vilket i sig är omöjligt att få till i hållbart format i praktiken. Dessutom vore ju idealet att kunna växla mellan 0-25% sett till varierande behov månad för månad. För det mindre företag kanske en ekonomichef skulle kunna vara bra att ha till viss del och ibland. Varför inte en analyserande business controller som kan var en klippa i att hjälpa VD med analyser och styrnyckeltal? En HR kan väl vara bra att ha tillgång till i personalfrågor? En jurist som kan kvalitetssäkra avtal och var behjälplig när juridiska knutar uppstår.

En erfaren företagscoach all bolla olika företagarfrågor med, oavsett om det handlar om strategier eller med vardagliga frågor.

De medarbetare som fungerar i det här upplägget är ett omfattande pussel och det är dessutom svårt att finna kvalificerade personer som kan ställa upp på det sättet. Med andra ord skulle man kunna uttrycka sig som att det är en utopi att få till det här med anställd personal eller att försöka knyta ihop olika konsulter. 

Det här behovet gav upphovet till att bilda VDsupport.se

Vi vet nu genom många nöjda kunder och klienter att vårt koncept fungerar och därför kan vi alltid garantera att du blir nöjd med våra insatser.

En liten effektiv organisation med både hög och bred kompetens. Med nyckelord som hög servicegrad och hög utförandenivå tar vi oss an uppdrag från små och medelstora företag som vill utveckla verksamheten genom kompetensförstärkning och VD-stöd.

 Att kunna bedöma i vilken omfattning kompetensförstärkning behövs är ofta en avvägningsfråga som är svår att ta ställning till. Även här är vi måna om att samarbetet ska var långsiktigt och att du som respresentant för ditt företag ser både en flexiblitet och trygghet i att anlita oss.

Varför vi valde att profilera oss som VDsupport.se är givetvis dels innebörden i vad vi erbjuder och vad vi står för. Att allas vår vardag också är mer digital är ett faktum som ligger i tidens anda.

Givetvis har Covid-19 fått oss att accelerera i att arbeta digitalt och vi kommer därför att se ett nytt landskap för hur vi alla kommer att förändra våra vanor och strukturer framgent.

Att VDsupport.se är ett erbjudande till dig som företagare i tidens anda är vi övertygade om. Att vi dessutom kan få ge dig möjligheten att infria det som vi tidigare kallade en utopi, nämligen att på ett kostnadseffektivt ge dig som företagare möjligheten att kompetensförstärka och därigenom få ditt företag att växa är vår yttersta ambition.

Rulla till toppen