Företagsanpassad VDsupport

Målet när vi skräddarsyr en lösning för dig och ditt företag är att antingen genomföra ett projekt tillsammans med dig när ditt företag står inför särskilda utmaningar. Det kan vara en expansionsplan med biträde i avtalsfrågor och förhandlingar. Det kan också vara att upprätta rutiner och följa upp dem tillsammans med dig oavsett om det gäller organisatoriska, avtalsrelaterade frågor eller frågor som är av mer ekonomisk karaktär.

Vi har erfarenhet av att hitta lösningar som passar för dig och ditt företag och följa upp en plan tillsammans med dig. Oavsett har du möjligheten att få tillgång till en bred kompetens, ofta med en kontaktyta och kanske det bästa av allt med resultatgaranti. 

Beroende av uppdraget hittar vi antingen en lösning som bygger på en fast ersättning per månad, alternativt att du blir faktuerad a la carte, dvs för de tjänster du använder.

Vi kan naturligtvis i punktform ange mängder av situationer där vi kan hjälpa dig men det är bättre att du själv tänker vad du behöver hjälp med. I de fall vi inte kan av tidsskäl eller att vi helt enkelt saknar kompetens på området, kommer vi att vara klara och tydliga på det.

Vår modell som innebär att du får tillgång till flera kompetenser och exakt när du har behov av dessa gör att du får en kostnadseffektivitet som är unik både jämfört med att deltidsanställa, projektanställa och/eller att anlita olika konsulter.

Vi hjälper företag från start och vi hjälper att utveckla företag som ska vidare till nästa nivå. Det innebär att vi arbetar med företag som är helt nystartade och företag som omsätter mer än 1.000 MSEK.

 

Kontakta oss

Välkommen med dina frågställningar 

Ring migMejla mig
Rulla till toppen